bahar zamanı lalelerin içinde


PİŞMANLIĞINDAN PİŞMAN OLMAK

       Dün kendi kendime şunu dedim. bazen pişmanlığından pişman olurmusun? cevap "evet" gerçekten pişman olduğum için pişman oldum. Mesele özel olduğu için burada yazamayacağım. fakat şu kadar varki; bundan sonra asla pişmanlığımdan pişman olmayacağım. anatmakiseiğim kısca şu.. bir dvraışı yaparsınız.. sonra neden yaptım diye pişman olursunuz. fakat gelişen olaylar o denli sıkıcıdır ki,bu seferde neden pişman olduben drsiniz..

       hayatın anlamsızlıklar diyarı olduğunu söylerler. ben buna katılmıyorum.. her degere bir anlam biçmişizdir.. bu bizimfıratımızda vardır..fakat zamanla bi bunları reddtmişiz.. işte o zaman da. yen anlamlar aamaya bşlamşız.unlarnden öyldii mek eteyin.. bu saya benmsyfam..

   ve bzen de esiyor,,,:D :D

ygs sonrası

          bugünün tarihini herkes değil ama büyük ihtimalle sınava firenler hatırlayacaktır.
YGS adı verilern 1. aşama bir sınav.

kültürdeki sempozyum




resimlerim

yaklaşan heyecan ve korku

eskiden adını ben dahi bilmiyorum. ama benim zamanımda ÖSS olarak biliniyordu. şimdi ise ben bile bilmiyorum adını. her öğrencinin korkulu kabusu olan bir cellatdan farkı yok."YGS" ne kadarda korku veriyor insana cidden içim ürperdi. ve bu hafta sonu birçok genç beyin bu korkularla yüzleşecek ama bilmiyorum artık sonu ne olacak.
HAYAT HİÇ KİMSEYE ADİL DEĞİL